Цитати

В света на дивото

Да попаднеш в Света на дивото е нещо прекрасно. Да усещаш дъха на природата, на девствената природа, да вървиш по меките, но диви пътеки, преплетени от гъсти треви, високи папрати и храсти, да се вглеждаш в стъпките на дивите животни, както и да се дивиш на широките поляни, поръсени с разноцветни цветя или да се умиляваш от райските гледки, които се разсипват пред погледа ти, да проследяваш с поглед виещия се орел във висините или да слушаш песните на птиците, всичко това изпълва сърцето ти с едно особено чувство, наречено вълнение, дошло от всичко видяно и усетено дълбоко със сърцето си и всичко това те издига в небесата. А тишината, която те обгръща нежно и планинският ветрец, който гальовно те целува или онези слънчеви лъчи, които се провират между гъстите дъбрави, проблясвайки тук и там и разливайки своята топлина върху цялото ти тяло, те кара да почувстваш онова вековно величие на природата, да усетиш мъдростта й, както и онази неразривна връзка между човека и природата.
Използваните в категория ,,Романи, Поезия, Новели и Разкази" текстови, графични и други материали са собственост на носителя на авторски права.
Всяко копие и редуциране на информация се преследва по ,,Закона на авторското право и сродните му права", както и по ,,Закона за защита на конкуренцията."